A szőnyegek már több száz éve szolgálják komfortunkat, melegséget varázsolva a terekbe. A technológia fejlődésével ma már szinte műalkotások képződnek a gyártószalagokon. A kézi csomózású szőnyegek, melyek Iránban, Afganisztánban, Nepálban és még számos más országban készültek, már régen kivívták a maguk helyét a luxus piacon, a mai alkotások viszont már tömegek által elérhetőek és a felgyorsuló divatszakmát követve, félévente meglepnek minket az újdonságaikkal.

Kereshetünk kiwizöld, rózsaszín, narancssárga padlóburkolatokat, vagy hagyományos perzsamintával készülteket, szerencsére ma már nagyon gazdag kínálat áll az érdeklődők rendelkezésére. Lehet kézi, gépi, gyapjú, vagy akryl szálból készült termék.

A Ligne Pure szőnyegekben egy izgalmas, évente megújuló kollekciót ismerhetünk meg. A legkiválóbb alapanyagokból, kézimunkával készülnek a szőnyegek.

Színes változatos mintái jó kedvet és egyedi hangulatot varázsolnak a nappaliba, előszobába, gyerekszobába vagy bármilyen egyéb helyiségbe.

A Designers Guild szőnyegek a híres tervező, Tricia Guild által megálmodott komplett lakberendezési koncepció szerves részei.

A Brink&Campman szőnyeg gyár egy fantasztikus kollekciót gyártott a Scion cég számára. A szőnyegek mintázatát a Scion eddigi tapéta és textil kollekciójának legnépszerűbb darabjai ihlették.

A Brink&Campman holland gyár már több évtizede az egyik piacvezető szőnyeggyártó cég Európában és a világon. Minden évben meghökkentően friss színekkel és mintákkal rukkolnak elő a tervezők, melyek azután keresett termékek lesznek a designerek, stylistok, és a vásárlók körében.

A Miroo szőnyegek teljesen új szabadságot adnak a vásárlóknak! Bármilyen formában és méretben rendelhető. A szőnyeg szélei nem szegési eljárással vannak eldolgozva!